Gennem aktiv gældspleje omdanner vi din gæld fra en omkostning til et aktiv. Vi optimerer din økonomi ved at tilpasse dine lån til dine langsigtede finansieringsbehov og sikre at du ikke går glip af oplagte gevinster fra omlægning af dine lån.

Aktiv gældspleje optimerer din økonomi

Når du optager et realkreditlån sælges lånet til en investor som en obligation. Obligationer er værdipapirer, der bliver købt og solgt hver dag. Derfor skal du fra den dag du etablerer et realkreditlån, forstå dig selv som ”obligationskøbmand” og din realkreditgæld, som en handelsvare andre er interesserede i. Vi hjælper dig med at handle din gæld optimalt således at du opnår en langsigtet gevinst og ikke blot kortsigtede besparelser.

Som kunde hos os overvåger vi dine realkreditlån og hjælper med at omlægge dine lån i takt med udsving i økonomien. F.eks. er der mange penge at tjene ved at omlægge sit lån i tilfælde af en rentestigning, hvor kursen på dit lån falder.

Indledende og uforpligtende møde.

Hvis du ønsker at høre mere om aktiv gældspleje vil vi invitere til uforpligtende møde , hvor vi i ro og mag kan gennemgå din nuværende finanselle situation.

Mødet starter med at få et overblik over din nuværende situation, og klæde dig på med den mest aktuelle viden. Måske er det længe siden du sidst har modtaget rådgivning? Måske har du hidtil kun fået rådgivning fra din bank eller realkreditinstitut? Eller måske står du i nogle aktuelle overvejelser om låneoptag eller omlægning. Uanset udgangspunktet, vil du efter et møde med os, være langt mere oplyst og afklaret i forhold til hele realkreditmarkedet og dine muligheder. I 8 ud af 10 tilfælde finder vi aktuelle optimeringsmuligheder.

Mødet har typisk en varighed af et par timer og du skal blot sørge for, at have din seneste terminskvittering, eller anden form for låneoversigt parat.

Kontakt os på tlf. 7170 7140 for at træffe en aftale eller udfyld vores kontaktformular.