I samarbejde med Komplet Køberådgivning, varetager vi dine interesser overfor sælger i forbindelse med en ejendomshandel og dit valg af finansiering. Vi er købers mand og er aldrig involveret i sager, hvor vi også repræsenterer sælger.

Aktiv Køberrådgivning

Vi rådgiver dig om alle de forhold du skal være opmærksomme på. Det kan være at vurdere om prisen for ejendommen bør forhandles, og i givet fald hvor meget? Er der specielle forhold eller begrænsninger for brug af ejendommen? Hvad står der i alle dokumenterne? Er købsaftalen formuleret klart og tydeligt, og ikke mindst, hvordan skal købet finansieres?

Hvis rådgivningen fører frem til, at du/i køber ejendommen, så hjælper vi dig med at berigtige handlen. En berigtigelsen består af oprettelse og anmeldelse af elektronisk skøde, udarbejdelse af refusionsopgørelse, sikring af købesummen indtil alle aftaler er opfyldt, samt kommunikation mellem køber og sælgers bank, indtil skødet er endeligt tinglyst uden bemærkninger eller forbehold.

Finansiering af ejendommen

Ejendomsfinansiering udgør ofte én af de største poster i vores budget. Derfor er det også der, at der kan være rigtigt mange penge at spare eller miste. Professionel og uafhængig rådgivning kan derfor få stor værdi for din samlede økonomi.

Vi hjælper dig med at overskue hele markedet og alle de afgørende detaljer. Når du skal til at optage eller indfri lån, så er der mange ting – kurser, renter, datoer – du skal forholde dig til for at opnå det bedst mulige resultat. Efter optagelse af lån tilbyder vi løbende  optimering af din økonomi gennem aktiv gældspleje.